Fostul internaţional argentinian Diego Maradona, acuzat de hărţuire sexuală de o jurnalistă

Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona, în vârstă de 56 de ani, este acuzat de hărţuire sexuală de către o jurnalistă din Rusia, scrie, marţi, cotidianul britanic Daily Mail.

446 afișări
Imaginea articolului Fostul internaţional argentinian Diego Maradona, acuzat de hărţuire sexuală de o jurnalistă

Fostul internaţional argentinian Diego Maradona, acuzat de hărţuire sexuală de o jurnalistă

Ekaterina Nadolskai, pe numele său, susţine că Maradona a încercat să-i rupă hainele într-o cameră la un hotel din Sankt Petersburg, unde a ajuns pentru a-i lua un interviu fostului fotbalist. Mai mult, aceasta susţine că asistentul lui Maradona i-a "aruncat" 500 de dolari, înainte să fie scoasă din cameră de către securitate.

„A venit asistentul său, mi-a aruncat 500 de dolari şi apoi a chemat securitatea. Trei bărbaţi m-au scos din cameră. Nici măcar nu mi-am putut lua lucrurile. Nimeni nu şi-a cerut scuze pentru acest comportament”, a afirmat Nadolskaia, citată de site-ul Lenta.ru.

„Îi doresc cu Diego Maradona să treacă prin ce am trecut eu. Şi sper ca să existe cineva care se va comporta la fel cu el, pentru că în viaţă totul se plăteşte”, a afirmat Nadolskaia, într-un mesaj transmis pe internet.

Avocatul lui Diego Maradona, Matias Morla, negat însă toate acuzaţiile de abuz: "Vreau să clarific faptul că nu s-a depus nicio plângere", a spus Morla, citat de Ole.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici