FCSB a scos-o pe CFR Cluj din lupta pentru titlu şi continuă cursa cu Farul

În etapa a 8-a din play-off-ul Superligii de fotbal, FCSB a învins campioana CFR Cluj, scor 1-0, într-o partidă disputată duminică seară, cu peste 40.000 de spectatori în tribune.

400 afișări
Imaginea articolului FCSB a scos-o pe CFR Cluj din lupta pentru titlu şi continuă cursa cu Farul

Florinel Coman FOTO: Facebook FCSB

Golul din Florinel Coman din minutul 49 a decis învingătoarea. 

Cu acest succes, FCSB este pe locul 2, cu un punct în spatele liderului Farul.

Etapa viitoare, duminică, la Constanţa se joacă partida dintre Farul (campipoana ultima oară în 2017, în formula Viitorul) şi FCSB (ultima oară campioană în 2015). 

CFR Cluj a rămas pe 3, cu 39 de puncte, fiind ieşită matematic din lupta pentru titlu.

În ultima rundă, Farul se deplasează în Gruia, pentru duelul cu CFR, iar FCSB o primeşte pe Arena Naţională pe Rapid.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici