FCSB întâlneşte miercuri pe CSKA Sofia, în turul doi preliminar din Conference League

CSKA 1948 Sofia şi FCSB joacă miercuri seara de la ora 20:30, la Sofia, în prima manşă din turul doi preliminar al Conference League. Joi seara intră în competiţie şi CFR Cluj, cu Adana Demirspor, dar şi Farul Constanţa, împotriva celor de la Uratu.

588 afișări
Imaginea articolului FCSB întâlneşte miercuri pe CSKA Sofia, în turul doi preliminar din Conference League

FCSB întâlneşte miercuri pe CSKA Sofia, în turul doi preliminar din Conference League

FCSB a început campionatul cu două victorii, la fel ca şi adversara sa CSKA Sofia.

Românii au învins pe U Craiova 1948 cu 3-1 şi pe Dinamo Bucureşti, cu 2-1.

Din lotul condus de Elias Charalambous vor lipsi croatul Damjan Djokovic, care este suspendat şi Vlad Chricheş, care se va alătura echipei doar pentru meciul retur, ce va avea loc la Bucureşti, pe 3 august, pe Stadionul Arcul de Triumf.

Dacă va obţine calificarea, FCSB îi va întâlni în turul 3 pe danezii de la FC Nordsjaelland, vicecampionii ultimului sezon în Danemarca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici