FCSB învinge Petrolul Ploieşti şi lupii galbeni pierd şansa de a accede în play-off

  • FCSB – Petrolul Ploieşti s-a încheiat duminică seara cu victoria cu 1-0 a liderului.
  • Cu golul victoriei a fost creditat Luis felipe, însă mingea a intrat în poartă din piciorul lui Ţicu.
  • Oaspeţii aveau nevoie de o victorie pentru a păstra şanse de accedere în play off.
363 afișări
Imaginea articolului FCSB învinge Petrolul Ploieşti şi lupii galbeni pierd şansa de a accede în play-off

Sursa foto: Facebook

Băluţă a ratat prima ocazie în minutul 9, mingea şutată de el fiind reţinută de Zima.

A venit rândul lui Miculescu şi Dawa să se înscrie pe lista celor care au irosit ocazii de a deschide scorul.

Pe final de repriză, în minutele suplimentare de joc, Coman la pus din nou la încercare pe Zima, din lovitură liberă, portarul polieştenilor respingând în bara transversală.

La faza următoare, Alhassan a trimis mingea spre poartă cu genunchiul, nimerind din nou bara, iar mingea ricoşată a fost lovită de Adrian Şut, însă doar în blocajul defensiv al oaspeţilor, care au respins de pe linia porţii.

FCSB a deschis scorul la puţin timp după reluarea jocului. Florinel Coman a pasat în faţa porţii, unde Ţicu, în efortul de a bloca balonul, l-a trimis involuntar în poartă, deranjat de Luis Felipe, care a şi fost iniţial creditat ca autor al golului.

Meciul nu a fost lipsit nici de momente tensionate, soldate cu un total de 7 cartonaşe galbene. În ciuda forcing-ului de final, Petrolul nu a mai reuşit să schimbe scorul.

Găzarii sunt acum pe locul 10 în clasament, cu 35 de puncte, la doar 5 puncte distanţă de locurile de baraj de retrogradare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici