FCSB leagă a patra victorie în Superligă. Echipa lui Dică s-a impus la Sepsi Sfântu Ghorghe

  • Sepsi OSK Sfâtu Gheorghe a suferit luni seara a treia înfrângere consecutivă în Superligă, fiind învinsă în ultimul meci al etapei a 15-a de FCSB.
  • Gazdele au ratat un penalty în prima repriză, în timp ce FCSB s-a impus tot datorită unei lovituri de pedeapsă.
447 afișări
Imaginea articolului FCSB leagă a patra victorie în Superligă. Echipa lui Dică s-a impus la Sepsi Sfântu Ghorghe

Sursa foto: MediafaxFoto

La jumătatea primei reprize, după câte o ocazie la fiecare poartă, gazdele au beneficiat de o lovitură de pedeapsă, în minutul 26. Tudorie a executat neglijent, iar Târnovanu a respins.

Acelaşi Târnovanu, dar şi Niczuly, s-au mai remarcat câte o dată, până la pauză, cu intervenţiile lor, fără ca vreuna din ocazii să fie fructificată.

Imediat după revenirea de la vestiare, Compagno a fost faultat de Ciubotariu în suprafaţa de pedeapsă şi tot el a şi transformat, marcând unicul gol al partidei, în minutul 49.

Târnovanu a fost cel mai bun om al meciului, reuşind să mai pareze câteva ocazii importante ale gazdelor, care au atacat susţinut pe final de meci.

După aceată a patra victorie consecutivă, FCSB urcă pe locul 6 în campionat, cu 20 de puncte din 13 meciuri, având două restanţe.

Sepsi OSK rămâne cu 19 puncte, echivalente cu o plasare pe locul 8, din 15 partide disputate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici