FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League şi o va întâni pe FK Mlada Boleslava

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League, după un eşec cu Alashkert, scor 3-2.

258 afișări
Imaginea articolului FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League şi o va întâni pe FK Mlada Boleslava

FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League şi o va întâni pe FK Mlada Boleslava

Echipa, care în sezonul trecut a fost demolată de CFR Cluj, scor 7-0 la general, a adus vicecampioana României într-un punct critic. FCSB era condusă la pauză cu 3-1 şi evolua în zece oameni. Florinel Coman a înscris în minutul 60 şi l-a salvat pe Bogdan Andone, care era la un singur gol de eliminare.

FCSB se va duela cu FK Mlada Boleslava în turul 3, însă jocul vicecampioanei a lăsat mult de dorit. E clar că FCSB are foarte multe probleme în acest moment, atât de ordin fizic, dar şi de ordin tactic. Aflaţi mereu pe drumuri, pentru că Arena Naţională este închisă, jucătorii FCSB-ului mai au de trecut două tururi pentru a ajunge în grupe. Misiunea pare extrem de dificilă şi rămâne de văzut cum se va mobiliza grupul după două eşecuri consecutive.

FCSB - Alashkert 2-3 (F. Tănase 10-pen., F. Coman 60 / Marmetini 23, 28-pen., Galvao 45) (3-0 în tur)
Arbitru: Peter Kralovic
Stadion: Marin Anastasovici (Giurgiu)

FCSB: Vlad - Belu, Bălaşas, Filip, A. Stan (Salomao 46) - I. Cristeas, I. Vînă, R. Oaidă - O. Popescu, F. Tănase (B. Planic 82), T. Moutinho (F. Coman 22)
Rezerve: Bălgrădean - Perianu, Ardelean
Antrenor: Bogdan Andone

Alashkert: Cancarevic - Voskanyan, Mkoyan, Ishkhanyans, Daghbashyan - A. Grigoryan, T. Galvao (Tankov 68), Hayrapetyans (Shakinyan 68) - C. Andrade, Marmetinis, Nenadovic
Rezerve: Avagyan - Stojkovic, Avagimian, Pogosyan, Ghadimyan
Antrenor: Abraham Khashmanyan

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici