Liga 1  FCU Craiova a dat afară al 3-lea antrenor în 19 etape. Cine îl înlocuieşte pe Eugen Trică

FCU Craiova a pierdut acasă, vineri seară, cu Academica Clinceni, scor 1-2, iar înfrângerea i-a fost fatală antrenorului Eugen Trică.

638 afișări
Imaginea articolului FCU Craiova a dat afară al 3-lea antrenor în 19 etape. Cine îl înlocuieşte pe Eugen Trică

FCU Craiova a dat afară al 3-lea antrenor în 19 etape. Cine îl înlocuieşte pe Eugen Trică

„Eugen Trică şi Fotbal club Universitatea 1948 au ajuns la un acord pentru încetarea colaborării. Clubul îi mulţumeşte pentru tot ce a realizat ca antrenor al echipei şi îi urează mult succes în următoarele provocări”, este comunicatul emis astăzi de FCU Craiova, care umrează să aibă al 4-lea antrenor de la startul sezonului.

După ce a renunţat la Adrian Mutu, cu care a început campionatul, şi la Flavius Stoican, nou-promovata FCU Craiova l-a demis şi pe Eugen Trică.

După 4 meciuri cu Trică pe bancă, Adrian Mititelu, aflat după gratii, s-a gândit la un nou antrenor, iar alesul acestuia ar putea fi Edi Iordănescu (43 de ani), care a plecat de la FCSB după neînţelegeri cu patronul Gigi Becali.

În Liga 1, după 19 etape, Craiova lui Mititelu ocupă locul 14 (din 16), cu 15 puncte. Pe penultimul loc se află Academica Clinceni, 10 puncte, iar „lanterna roşie” este Dinamo, cu 9 puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici