FED CUP - Abanda: Am văzut că Begu a avut probleme, dar s-a luptat până la final

Jucătoarea canadiană de tenis Francoise Abanda (260 WTA), care a învins-o pe Irina-Camelia Begu, locul 33 WTA, în primul meci al întâlniri Canada-România din Fed Cup, a declarat că sportiva română s-a luptat până la final, deşi a acuzat probleme la picior.

251 afișări
Imaginea articolului FED CUP - Abanda: Am văzut că Begu a avut probleme, dar s-a luptat până la final

Abanda: Am văzut că Begu a avut probleme, dar s-a luptat până la final (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Irina Begu e o jucătoare foarte bună, mult mai bine clasată. Mă bucur că am câştigat, am văzut că avut probleme, dar s-a luptat până la final. M-am pregătit foarte bine pentru acest meci, mă bucur că roadele s-au văzut. Nu am jucat niciodată cu Dulgheru, dar jucătoarele din România sunt bine şi mă aştept la un nivel ridicat şi cu Alexandra", a declarat Abanda la Dolce Sport.

Jucătoarea Irina-Camelia Begu, locul 33 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-4, de Francoise Abanda (260 WTA), în primul meci al întâlnirii de la Montreal dintre Canada şi România, din play-off-ul pentru Grupa Mondială a Fed Cup.

Meciul a durat două ore şi 39 de minute.

Begu a fost vizibil afectată în setul trei de o problemă la piciorul stâng.

Al doilea meci al întâlnirii de la Montreal le are ca protagoniste pe Alexandra Dulgheru (69 WTA) şi Eugenie Bouchard (7 WTA).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici