Federaţia Elenă de Fotbal susţine că Germania refuză să găzduiască un meci amical Grecia-România

Federaţia Germană de Fotbal a refuzat să găzduiască meciul amical Grecia-România în Germania, a anunţat miercuri forul fotbalistic de la Atena.

216 afișări
Imaginea articolului Federaţia Elenă de Fotbal susţine că Germania refuză să găzduiască un meci amical Grecia-România

Federaţia Elenă de Fotbal susţine că Germania refuză să găzduiască un meci amical Grecia-România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Federaţia Germană de Fotbal a anunţat că este în imposibilitatea de a autoriza un meci amical Grecia-România pe pământ german, la 15 noiembrie, din motive de securitate", se arată într-un comunicat al forului grec.

În acest text se precizează că o altă ţară este căutată pentru a găzdui un astfel de meci şi aceasta este Austria.

Federaţia Greacă vrea ca acest meci să se joace în oraşul Reutlingen, unde se află o importantă comunitate grecească.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici