Federaţia Română de Fotbal a anunţat primul amical de pregătire al tricolorilor

Reprezentativa României va disputa un meci de pregătire cu Irlanda de Nord în luna martie, anul viitor, a anunţat luni Federaţia Română de Fotbal. De asemenea, este în plan şi un al doilea meci, în diaspora.

245 afișări
Imaginea articolului Federaţia Română de Fotbal a anunţat primul amical de pregătire al tricolorilor

Federaţia Română de Fotbal a anunţat primul amical de pregătire al tricolorilor

Tricolorii au început pregătirea pentru EURO 2024. Astfel, în luna martie, selecţionata României va disputa două jocuri.

Primul va avea loc vineri, 22 martie, pe Arena Naţională, în compania reprezentativei Irlandei de Nord. Ora de start a partidei va fi stabilită ulterior împreună cu televiziunea ce va transmite în direct întâlnirea, scrie frf.ro.

Până acum cele două selecţionate s-au întâlnit de 8 ori. România s-a impus de două ori, trei partide s-au terminat la egalitate, iar nord-irlandezii au câştigat în trei rânduri. Ultima oară, cele două formaţii s-au aflat faţă în faţă în toamna lui 2020, în Liga Naţiunilor, ambele partide încheindu-se la egalitate, 1-1, atât la Bucureşti, cât şi la Belfast.

Pentru cel de-al doilea joc din luna martie, care va avea loc pe 26 martie, se caută o soluţie pentru a se disputa un meci într-o ţară în care diaspora românească este bine reprezentată, anunţă FRF.

Se doreşte acest lucru din dorinţa de a aduce echipa naţională aproape de suporterii din străinătate, ca o recunoştinţă pentru susţinerea oferită de aceştia în meciurile din preliminariile pentru EURO 2024. Tratativele sunt avansate, iar anunţul oficial va fi făcut în zilele următoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici