Federaţia Turcă de Fotbal infirmă înlocuirea selecţionerului Mircea Lucescu cu Abdullah Avci

Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) a infirmat, marţi, prin intermediul unui comunicat de presă, informaţia potrivit căreia Mircea Lucescu ar urma să fie înlocuit de actualul antrenor al echipei Istanbul Başakşehir, Abdullah Avci, pe banca tehnică a naţionalei Turciei.

246 afișări
Imaginea articolului Federaţia Turcă de Fotbal infirmă înlocuirea selecţionerului Mircea Lucescu cu Abdullah Avci

Federaţia Turcă de Fotbal infirmă înlocuirea selecţionerului Mircea Lucescu cu Abdullah Avci

"Dorim să comunicăm faptul că zvonurile din presă nu reflectă realitatea şi negăm public veridicitatea acestora", se precizează în comunicat.

În vară, Lucescu (72 de ani) a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pe încă unul, iar obiectivul său a fost de a califica echipa Turciei la Campionatul Mondial din 2018, ceea ce nu a reuşit.

Abdullah Avci a mai fost selecţioner al Turciei între 2011 si 2013, dar a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2014, din Brazilia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici