Federer, din nou în semifinalele turneului de la Cincinnati. Elveţianul a câştigat de şapte ori trofeul

Roger Federer, locul 2 ATP, s-a calificat în semifinalele turneului de la Cincinnati după ce l-a învins pe compatriotul său, Stanislas Wawrinka, cu scorul de 6-7(2), 7-6(6), 6-2. Federer, care a împlinit 37 de ani pe 8 august, a câştigat acest turneu de şapte ori.

333 afișări
Imaginea articolului Federer, din nou în semifinalele turneului de la Cincinnati. Elveţianul a câştigat de şapte ori trofeul

Federer, din nou în semifinalele turneului de la Cincinnati. Elveţianul a câştigat de şapte ori trofeul

Meciul a fost întrerupt pentru 21 de minute, timp în care jucătorii au părăsit terenul din cauza unor fulgere.

După ce partida a fost reluată, Federer şi-a asigurat primul break al meciului, s-a distanţat la 4-2 şi a încheiat meciul.

Este cea de-a 23 victorie pentru Roger Federer în 26 de întâlniri disputate contra compatriotului său Stanislas Wawrinka.

Jucătorul în vârstă de 37 de ani se va confrunta în semifinale cu David Goffin, locul 11 ATP, după ce belgianul l-a învins pe argentinianul Juan Martin del Potro, scor 7-6 (7-5) 7-6 (7-4).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici