Felipe Massa, contract până în 2012 cu Ferrari

Pilotul brazilian Felipe Massa, în vârstă de 29 de ani, vicecampion mondial în 2008, şi-a prelungit până în 2012 contractul cu Ferrari, înţelegerea precedentă fiind scadentă la sfârşitul acestui sezon, a anunţat, miercuri, scuderia, informează motorsport.com

19 afișări
Imaginea articolului Felipe Massa, contract până în 2012 cu Ferrari

Felipe Massa, contract până în 2012 cu Ferrari (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

"Sunt fericit că mi s-a oferit ocazia de a pilota pentru Ferrari încă două sezoane", a declarat Massa, care a luat startul în 69 de curse pentru Ferrari, câştigând 11 şi clasându-se de 30 de ori pe podium.

"Dorim să aducem dovezi de stabilitate pentru viitor, punând preţ pe o pereche de piloţi valoroşi, fără egal în privinţa talentului, rapidităţii şi abilităţii lor de a lucra împreună pentru binele echipei", a afirmat conducătorul scuderiei, Stefano Domenicali.

Prelungirea înţelegerii brazilianului, care concurează din 2006 pentru Ferrari, pune capăt speculaţiilor potrivit cărora el ar fi urmat să fie înlocuit de polonezul Robert Kubica de la Renault.

Coechipierul lui Massa, spaniolul Fernando Alonso, are contract cu Ferrari tot până la sfârşitul anului 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici