Felipe Massa nu va mai pilota pentru Ferrari din 2014

Brazilianul Felipe Massa a anunţat, marţi, pe Twitter, că nu va mai pilota în 2014 pentru echipa Ferrari, alături de spaniolul Fernando Alonso.

263 afișări
Imaginea articolului Felipe Massa nu va mai pilota pentru Ferrari din 2014

Felipe Massa nu va mai pilota pentru Ferrari din 2014 (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Din 2014 nu voi mai pilota pentru Ferrari. Vreau să îi mulţumesc echipei pentru toate victoriile şi momentele incredibile pe care le-am trăit împreună. Le mulţumesc şi soţiei mele şi întregii mele familii, fanilor şi sponsorilor. Am fost susţinut întotdeauna de fiecare dintre voi. Acum vreau să forţez cât se poate cu Ferrari în ultimele şapte curse. Pentru anul următor vreau să găsesc o echipă care îmi poate oferi un monopost competitiv, pentru a câştiga multe alte curse şi a mă lupta pentru titlu, cel mai important obiectiv al meu. Vă mulţumesc tuturor. Felipe", este mesajul postat de Massa pe Twitter şi pe Instagram.

Felipe Massa concurează pentru Ferrari din 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici