Ferguson, ajutat de Mourinho pentru a învinge FC Barcelona

Tehnicianul echipei Manchester United, Alex Ferguson, a declarat că antrenorul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, îl va ajuta cu informaţii în privinţa adversarei din finala Ligii Campionilor, FC Barcelona.

217 afișări
Imaginea articolului Ferguson, ajutat de Mourinho pentru a învinge FC Barcelona

Ferguson, ajutat de Mourinho pentru a învinge FC Barcelona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vorbesc mult cu Jose, am discutat cu el săptămâna trecută. Real Madrid este o echipă diferită şi ne vom baza pe ceea ce ştim noi, pentru că nu se poate spune că nu am mai văzut FC Barcelona. Însă vom primi informaţii, pentru că Jose este foarte util în acest sens", a spus Ferguson citat de Daily Express.

Echipa engleză Manchester United va întâlni formaţia spaniolă FC Barcelona în finala Ligii Campionilor, care va avea loc la 28 mai, pe arena Wembley, din Londra. Cele două echipe s-au mai întâlnit în finala Ligii Campionilor în 2009, la Roma, când catalanii s-au impus cu 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici