Ferguson vrea să-l folosească pe Robin van Persie din prima etapă

Managerul scoţian al Manchester United, Alex Ferguson, speră că transferul lui Robin van Persie de la Arsenal să fie rezolvat la timp pentru ca atacantul olandez să fie disponibil pentru meciul de campionat cu Everton de luni.

260 afișări
Imaginea articolului Ferguson vrea să-l folosească pe Robin van Persie din prima etapă

Ferguson vrea să-l folosească pe Robin van Persie din prima etapă (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Van Persie va efectua vizita medicală joi, după ce cluburile au ajuns la un acord pentru transferul său pentru suma de 28 de milioane de euro.

"El va efectua vizita medicală şi sperăm că totul se va petrece cum am prevăzut. Sperăm că totul se va încheia rapid, chiar dacă vizitele medicale pot lua mai mult timp decât am prevăzut. Sunt sigur că va fi disponibil pentru meciul de luni seară", a spus Ferguson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici