Fernandes a prelungit contractul cu Manchester United până în 2026

Mijlocaşul Bruno Fernandes, de la Manchester United, a semnat un nou contract până în iunie 2026, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, a anunţat vineri clubul din Premier League.

79 afișări
Imaginea articolului Fernandes a prelungit contractul cu Manchester United până în 2026

Sursa Foto - Twitter, Bruno Fernandes @B_Fernandes8

Internaţionalul portughez a venit la United de la Sporting Lisabona, în ianuarie 2020, iar de atunci mijlocaşul a devenit un om cheie la club, câştigând de două ori premiul de jucător al anului.

În vârstă de 27 de ani, Fernandes a marcat 49 de goluri şi a oferit 39 de pase decisive, în 117 apariţii în toate competiţiile pentru United, deşi forma sa a scăzut în acest sezon.

Chiar şi după doi ani, încă mă simt extraordinar să păşesc pe Old Trafford, să aud fanii cântând şi să înscriu în faţa celor de la Stretford End", a declarat Fernandes.

„Sunt atât de multe lucruri pe care vreau să le realizez aici şi ştiu că este la fel pentru restul echipei şi personalului. Mai mult decât orice, vrem să le oferim fanilor succesul pe care îl merită. Am împărtăşit momente minunate în ultimii ani, dar ce e mai bun încă nu a venit din partea mea şi a acestei echipe."

Fernandes a ajutat, de asemenea, Portugalia să îşi asigure un loc la Cupa Mondială din acest an, după ce a marcat o dublă în victoria împotriva Macedoniei de Nord, în preliminariile europene din această săptămână.

„Cred că este o veste foarte bună pentru club, pentru fani, pentru suporteri, de asemenea pentru Bruno să ştie că va fi aici pentru următorii cinci ani, presupun. Nu există nicio îndoială că este un jucător foarte important pentru acest club şi această echipă... L-am felicitat deja ieri, după revenirea sa din preliminariile Cupei Mondiale. A jucat foarte bine şi a marcat cele mai importante goluri pentru a se califica", a declarat managerul lui United, Ralf Rangnick, pentru reporteri.

United se află pe locul şase în campionat, cu 50 de puncte după 29 de meciuri, şi primeşte sâmbătă pe Leicester City.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici