Fernandes şi Spadacio au semnat contracte pe trei ani cu Rapid

Directorul general al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că fundaşul central portughez Ricardo Manuel Fernandes şi mijlocaşul brazilian Juliano Goncalves Spadacio, ambii de la Nacional Madeira, au semnat contracte pe trei ani cu gruparea giuleşteană.

59 afișări
Imaginea articolului Fernandes şi Spadacio au semnat contracte pe trei ani cu Rapid

Constantin Zotta (Imagine: Mediafax Foto)

"Spadacio şi Fernandes au semnat azi cu noi pe trei ani. Suntem foarte mulţumiţi de aceste transferuri. Sunt doi jucători pe care Peseiro şi i-a dorit în lot şi am avut norocul că şi noi îi ştiam foarte bine după dubla din Cupa UEFA cu Nacional Madeira. Sunt convins că amândoi vor contribui la realizarea obiectivelor noastre din sezonul următor, dar şi în cele care vor urma", a afirmat Zotta.

Ricardo Manuel Fernandes (30 de ani) şi Juliano Goncalves Spadacio (27 de ani) au evoluat în ambele meciuri disputate de Nacional Madeira contra echipei Rapid, pe 14 şi 28 septembrie 2006, în turul I al Cupei UEFA. Formaţia condusă atunci de Răzvan Lucescu a câştigat ambele manşe, 1-0 la Bucureşti şi 2-1, după prelungiri, la Madeira. Singurul gol al lusitanilor a fost marcat chiar de către Spadacio.

Constantin Zotta a precizat că Rapid negociază în continuare pentru transferul atacantului argentinian Lucio Filomeno (28 de ani), care a evoluat ultima dată în Grecia, la formaţia Asteras Tripolis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici