Fernandez va lupta ca Tamaş să rămână la Auxerre

Antrenorul echipei Auxerre, Jean Fernandez, a avertizat gruparea Celtic Glasgow că va lupta pentru a-l ţine pe fundaşul Gabriel Tamaş la formaţia franceză.

24 afișări
Imaginea articolului Fernandez va lupta ca Tamaş să rămână la Auxerre

Fernandez va lupta ca Tamaş să rămână la Auxerre (Imagine: Mediafax Foto)

"Gabriel mai are trei ani de contract şi dacă preşedintele nostru nu primeşte o ofertă foarte bună de la Celtic sau alt club, atunci îl aştept, luni, la Auxerre pentru reluarea antrenamentelor. Apoi voi discuta cu el despre planurile lui. A fost toată vara implicat în meciurile naţionalei României şi nu ştiu ce vrea, dar ştiu ce vreau eu. Vreau toţi jucătorii buni în echipa mea şi Gabriel este unul dintre ei. Cu siguranţă nu vreau să-l pierd. Nu am nicio îndoială că are capacitatea să joace pentru un club ca Celtic. Ar fi un star pentru o echipă precum Celtic. Însă deocamdată este jucătorul nostru şi aş vrea să rămână", a afirmat Fernandez, citat de Daily Record.

Publicaţia Glasgow Evening Times scrie că Auxerre cere cinci milioane de lire sterline pentru Tamaş. Unul dintre agenţii lui Tamaş, Cristian Moroşan, a declarat că gruparea scoţiană are 70 la sută şanse să-l achiziţioneze pe fundaşul român. "Celtic este într-o poziţie foarte bună să-l ia pe Gabriel. Şansele lor sunt de 70 la sută. Jucătorul vrea să meargă la Celtic", a spus Moroşan, care a afirmat că există alte două cluburi care au făcut oferte pentru Tamaş. "Avem alte două cluburi interesate de Gabriel şi care au făcut oferte oficiale. Deocamdată nu există nimic oficial de la Celtic. Afacerea se poate face, dacă sunt îndeplinite anumite condiţii", a adăugat Moroşan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici