Ferrari va renunţa la F1 dacă motoarele vor fi standardizate

Ferrari ar putea renunţa la Formula I în cazul în care motoarele monoposturilor vor trebui să fie standardizate, a anunţat echipa italiană, luni, într-un comunicat dat publicităţii la finalul unei şedinţe a Consiliului de Administraţie.

12 afișări
Imaginea articolului Ferrari va renunţa la F1 dacă motoarele vor fi standardizate

Ferrari va renunţa la F1 dacă motoarele vor fi standardizate

"CA al Ferrari, confirmându-şi angajamentul total pentru o reducere substanţială şi necesară a costurilor, îşi exprimă totuşi preocuparea în ceea ce priveşte proiectele de standardizare a motoarelor, care ar priva Formula 1 de propria raţiune de a fi, bazată pe competiţie şi pe dezvoltare tehnologică. Prin acestea din urmă Ferrari îşi explică prezenţa neîntreruptă, de la prima ediţie a Campionatului Mondial de F1, din 1950. Dacă aceste elemente nu mai sunt de actualitate, Consiliul de Administraţie şi-a rezervat dreptul de a evalua, împreună cu partenerii săi, oportunitatea de a rămâne în Formula 1", se menţionează în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici