FIFA a delegat o brigadă de arbitri din Slovenia pentru partida Liechtenstein – România

FIFA a delegat o brigadă din Slovenia la partida Liechtenstein – România, ultimul meci al tricolorilor în grupa preliminară a CM 2022.

299 afișări
Imaginea articolului FIFA a delegat o brigadă de arbitri din Slovenia pentru partida Liechtenstein – România

Sursa foto: profimedia

FIFA a delegat pentru ultimul meci al tricolorilor din grupa preliminară CM 2022 o brigadă din Slovenia, avându-l la centru pe Matej Jug, ajutat de Matej Zunic şi Manuel Vidali, al patrulea oficial delegat fiind David Smajc, a anunţat sâmbătă Federaţia Română de Fotbal (FRF).

În camera VAR vor fi Nejc Kajtazovic alături de Silvo Borosak, în calitate de VAR Assistant.

„Matej Jug, 41 ani, este arbitru FIFA din 2007 şi singurul contact cu fotbalul românesc la nivel de reprezentative vine din noiembrie 2016, când a fost al patrulea oficial al partidei România – Polonia 0-3 din preliminariile CM 2018”, a transmis FRF.

Partida Liechtenstein – România este programată duminică, de la ora 19.00, pe Stadionul Rheinpark din Vaduz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici