FIFA a început "consultarea tuturor părţilor" pentru Cupa Mondială din 2022

FIFA a început "consultarea tuturor părţilor" pentru schimbarea datelor de desfăşurare a Cupei Mondiale din 2022, turneu ce se doreşte să aibă loc iarna şi nu vara, a anunţat preşedintele forului internaţional, Joseph Blatter, vineri, pe Twitter.

73 afișări
Imaginea articolului FIFA a început "consultarea tuturor părţilor" pentru Cupa Mondială din 2022

Preşedintele FIFA, Joseph Blatter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Comitetul Executiv (al FIFA) a decis să înceapă consultarea tuturor părţilor cu privire la datele (iarnă sau vară) pentru Cupa Mondială din Qatar, din 2022", a precizat Blatter.

Joseph Blatter a precizat, pe reţele de socializare, că "nicio decizie (în privinţa schimbării datelor) nu va fi luată înainte de CM-2014, din Brazilia".

Consultarea va fi în sarcina "administraţiei FIFA şi a secretarului general Jerome Valcke, împreună cu preşedintele Confederaţiei asiatice", a mai afirmat Blatter, de această dată în faţa reprezentanţilor mass-media. "Acest parcurs va fi prezentat Comitetului Executiv al FIFA, la Sao Paulo, în 4 decembrie, iar consultarea se va încheia după CM-2014", a adăugat Joseph Blatter.

Blatter a decis, în iulie, să pună pe ordinea de zi a Comitetului Executiv discuţia privind schimbarea datelor pentru Cupa Mondială din Qatar, astfel încât competiţia să se desfăşoare iarna, pentru a se evita canicula din timpul verii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici