FIFA a ridicat suspendarea dictată împotriva Etiopiei

Federaţia internaţională de Fotbal (FIFA), a anunţat, la Nassau, că suspendarea dictată împotriva Etiopiei a fost ridicată cu condiţia să fie organizate noi alegeri în cadrul federaţiei aceste ţări în luna iulie.

9 afișări
Imaginea articolului FIFA a ridicat suspendarea dictată împotriva Etiopiei

FIFA a ridicat suspendarea dictată împotriva Etiopiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Comitetul Executiv a ridicat suspedarea dictată împotriva Federaţiei Etiopiene de Fotbal cu condiţia ca adunarea electorală să organizeze noi alegeri în luna iulie", a declarat secretarul general al FIFA, Jerome Valcke.

Etiopia a fost suspendată şi exclusă din toate competiţiile internaţionale în septembrie 2008, în urma demiterii preşedintelui federaţiei din această ţară, Ashebir Woldegiorgis, în ianuarie 2008, măsură a cărei legalitate a fost contestată de către FIFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici