FIFA anchetează 15 transferuri suspecte realizate de cluburi din Anglia

Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a deschis o anchetă în legătură cu 15 transferuri suspecte realizate de cluburi din Premier League începând din ianuarie 2008, notează publicaţia britanică The Mail on Sunday.

16 afișări
Imaginea articolului FIFA anchetează 15 transferuri suspecte realizate de cluburi din Anglia

FIFA anchetează 15 transferuri suspecte realizate de cluburi din Anglia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În principal, este vorba despre mutări de jucători realizate între cluburi din Anglia şi grupări din străinătate.

"Am semnalat forului internaţional 15 cazuri suspecte de transferuri realizate din ianuarie 2008 până în prezent", a recunoscut un purtător de cuvânt al Federaţiei engleze (FA).

În anul 2007, Premier League a deschis o anchetă pe baza acuzaţiilor de mită lansate în cazul anumitor transferuri, fiind pusă la îndoială corectitudinea realizării a 17 dintre cele 362 de mutări ale jucătorilor analizate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici