FIFA obligă FC Barcelona să-l lase pe Messi la JO

Clubul FC Barcelona va trebui să-l lase pe argentinianul Lionel Messi să participe la Jocurile Olimpice de la Beijing cu naţionala ţării sale, conform deciziei judecătorului din Comisia pentru Statutul Jucătorului, tunisianul Slim Aloulou, informează cotidianul Marca.

465 afișări
Imaginea articolului FIFA obligă FC Barcelona să-l lase pe Messi la JO

FIFA obligă FC Barcelona să-l lase pe Messi la JO (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Comitetul de Urgenţă din cadrul FIFA a decis că grupările sunt obligate să permită jucătorilor care au mai puţin de 23 de ani să meargă la turneul olimpic.

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a anunţat deja că dacă decizia FIFA nu este favorabilă clubului catalan va face recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

"Dacă FIFA spune că trebuie să mă duc, atunci mă duc", a spus Messi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici