Filipovici: Am luat trei puncte ca aerul la meciul cu FC Braşov

Tehnicianul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Zoran Filipovici, a declarat, sâmbătă, după victoria, cu scorul de 2-1, din partida cu FC Braşov, că aceste trei puncte obţinute în etapa a XXIII-a a Ligii I sunt "importante ca aerul".

13 afișări
Imaginea articolului Filipovici: Am luat trei puncte ca aerul la meciul cu FC Braşov

Filipovici: Am luat trei puncte ca aerul la meciul cu FC Braşov (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax foto)

"Un meci important pentru noi, am luat trei puncte ca aerul. Sun mulţumit pentru că băieţii au ascultat indicaţiile tactice, au jucat foarte bine, împotriva unei echipe de top a campionatului României. A fost foarte greu să învingem Braşovul. Când conduci cu 2-1 şi nu dai al treilea gol, normal că echipa se retrage. I-am tot îndemnat pe jucătorii mei să rămână în atac, m-au ascultat în câteva rânduri, dar e bine că am rezistat cu acest fragil avantaj până la final", a spus Filipovici.

Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a câştigat, cu scorul de 2-1 (2-1), partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, cu FC Braşov, în etapa a XXIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici