Final de an spectaculos pentru kickboxul din România! Joi, super-gală la Constanţa

Sezonul 2022 în kickboxul românesc se va încheia cu Noaptea Campionilor de la Constanţa, care va avea loc joi, de la ora 20:00, şi care va găzdui 8 meciuri internaţionale cu luptători din tot atâtea ţări, atracţia serii fiind duelul dintre invincibilul Sebastian Cozmâncă şi colosul de 2,07 metri şi 132 de kilograme, surinamezul Colin George.

308 afișări
Imaginea articolului Final de an spectaculos pentru kickboxul din România! Joi, super-gală la Constanţa

Printre sportivii care vor mai urca în ringul de la Sala Sporturilor se mai numără Florin Rambo Lambagiu, Bogdan Năstase, Alex Filip, Călin Petrişor sau Florin Ivănoaie. Toţi aceştia vor avea parte de adversari din străinătate. Năstase va avea un meci revanşă cu grecul Marios Blanas, pe care l-a învins în 2015 într-o confruntare în care s-au aruncat nu mai puţin de 616 de lovituri, un adevărat record.

Evenimentul organizat în parteneriat de Oss Fighters şi Dynamite Fighting Show va avea parte de o sală arhiplină, toate locurile fiind deja rezervate. Până la gală, fanii îi vor putea întâlni pe sportivi, dar şi pe invitaţii speciali la cântarul oficial, care este programat miercuri, de la ora 16:00, la Vivo Constanţa. Cătălin Moroşanu a anunţat că printre cei care vor mai fi prezenţi miercuri se numără Ştefan Lătescu, proaspăt învingător la K-1 WGP Osaka, finalistul K-1 Ismael Londt sau Mohamed Abdallah, luptător din Glory.

Un alt duel interesant la categoria grea va fi între timişoreanul Florin Ivănoaie, neînvins din 2020, şi germanul cu origini ruse, Vladimir Tok. Conform caselor de pariuri, Tok este favorit să câştige duelul, însă Ivănoaie este gata să îşi continua seria formidabilă de meciuri.

Noaptea Campionilor va fi transmisă în direct, joi, de la ora 20:00, pe Pro Arena şi online pe sportextra.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici