Finala Cupei României se va disputa la Târgu Jiu

Directorul general al FRF, Ioan Angelo Lupescu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că finala Cupei României dintre FC Timişoara şi CFR Cluj, programată la data de 13 iunie, se va disputa pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

22 afișări
Imaginea articolului Finala Cupei României se va disputa la Târgu Jiu

Finala Cupei României se va disputa la Târgu Jiu (Imagine: Mediafax Foto)

"Am stabilit ca finala să se dispute la Târgu Jiu. Am ales acest oraş pentru că este aproximativ la mijlocul distanţei dintre Timişoara şi Cluj, astfel încât suporterii celor două echipe să vină în număr cât mai mare la meci. S-a discutat cu oficialii celor două cluburi şi sunt de acord cu disputarea finalei la Târgu Jiu", a spus Lupescu.

Oficialul FRF a menţionat că singurul lucru care a rămas de stabilit este ora de începere a partidei. "Încă n-am bătut în cuie ora de începere. S-ar putea să fie 20.30 sau 20.45, dar asta stabilim şi în funcţie de televiziunea care are drepturile de transmisie", a explicat Ioan Angelo Lupescu.

Echipele FC Timişoara şi CFR Cluj se vor întâlni în finala Cupei României după ce au învins în semifinale formaţiile Dinamo, respectiv FC Vaslui. FC Timişoara s-a calificat în finală, după ce a învins, marţi, la Cluj-Napoca, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa Dinamo, în prima semifinală a competiţiei. În cea de-a doua semifinală, disputată miercuri, la Urziceni, CFR Cluj s-a impus, cu scorul de 2-0, în faţa formaţiei FC Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici