Finala Mastersului de la Shanghai disputată de Federer şi Ferrer

Tenismanul elveţian Roger Federer s-a calificat, sâmbătă, în finala Mastersului de la Shanghai, după ce a trecut în semifinale, cu scorul de 6-4, 6-1, de spaniolul Rafael Nadal, la competiţia dotată cu premii în valoare totală de 4.450.000 de dolari, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Finala Mastersului de la Shanghai disputată de Federer şi Ferrer

Finala Mastersului de la Shanghai disputată de Federer şi Ferrer

Federer îl va întâlni în finală pe spaniolul David Ferrer.

Victoria de sâmbătă a fost a şasea pentru Federer în cele 14 întâlniri cu Rafael Nadal, pe care l-a învins şi în semifinalele de anul trecut ale Mastersului.

Roger Federer va încerca, duminică, să se impună pentru a patra oară la un Masters, după ce a câştigat competiţia în 2003, 2004 şi 2006.

Tenismanul spaniol David Ferrer, cap de serie numărul 6, s-a calificat, sâmbătă, în finala Mastersului de la Shanghai, după ce a trecut în semifinale, cu scorul de 6-1, 6-3, de americanul Andy Roddick, cap de serie numărul 5, la competiţia dotată cu premii în valoare totală de 4.450.000 de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici