Finala UEFA Europa League 2012, găzduită de Bucureşti

Comitetul Executiv al UEFA a hotărât, joi, la Nyon, în unanimitate, să atribuie oraşului Bucureşti şi noului său stadion "Naţional" dreptul de a organiza finala UEFA Europa League, ediţia 2011-2012.

491 afișări
Imaginea articolului Finala UEFA Europa League 2012, găzduită de Bucureşti

Finala UEFA Europa League 2012, găzduită de Bucureşti

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, membru în Comitetul Executiv al UEFA, consideră că este un moment important pentru FRF decizia forului european de a atribui Bucureştiului finala Europa Liga din 2012.

"E un moment deosebit de important pentru FRF şi pentru fotbalul românesc. Eforturile noastre au fost, iată, încununate de succes, dar este evident pentru toţi, în primul rând pentru noi, că trebuie să ducem la bun sfârşit o sarcină pe cât de dificilă, pe atât de onorantă. Ştim la ce ne-am înhămat şi sunt convins că, având în continuare sprijinul Primăriei Bucureştiului şi cel al Guvernului României, precum şi al celorlalte instituţii implicate, finalizând lucrările stadionului la termen, vom confirma standardele cerute de un asemenea eveniment, din care toată lumea va avea de câştigat, şi din punctul de vedere al imaginii, şi din cel financiar", a spus Mircea Sandu pentru site-ul oficial al FRF.

În cursa pentru finala Europa League 2012 au mai fost arenele "Auf Schalke" - Gelsenkirchen (Germania), "Lansdowne Road" - Dublin (Irlanda), "Emirates" - Londra (Anglia) şi Montjuic - Barcelona (Spania).

Citeşte şi:

Lupescu: Am ajuns la un acord să organizăm finala UEFA Europa Liga în 2012

Naţional Arena - primul stadion din România care va găzdui o finală de cupă europeană

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici