Finalul turneului de la Doha. Cine a câştigat competiţia la care Simona Halep era cotată cu cele mai mari şanse

Cehoaica Petra Kvitova, cap de serie numărul 16 şi locul 21 WTA, a câştigat turneul de la Doha, după ce a învins-o, duminică, scor 3-6, 6-3, 6-4, pe jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, a patra favorită şi locul 4 WTA.

4202 afișări
Imaginea articolului Finalul turneului de la Doha. Cine a câştigat competiţia la care Simona Halep era cotată cu cele mai mari şanse

Petra Kvitova a învins-o pe Garbine Muguruza şi a CÂŞTIGAT turneul de la Doha

Kvitova a cucerit al 22-lea titlu al carierei, la capătul unei finale care a durat două ore şi 18 minute. De-a lungul întâlnirii, sportiva cehă a servit trei aşi, a comis şase duble greşeli, în timp ce Muguruza şi-a trecut în cont trei aşi, dar şi patru duble greşeli. Trei break-uri a reuşit Kvitova, care şi-a pierdut serviciul de două ori.

A fost 13-a victorie consecutivă obţinută de Petra Kvitova, care va reveni, luni, în top 10 WTA graţie succesului de la Doha. Ea va acumula 3.086 de puncte şi va urca pe locul 10.

Kvitova va primi un cec în valoare de 591.750 de dolari şi 900 de puncte WTA pentru câştigarea turneului Qatar Open. La rândul ei, Muguruza se va alege cu 295.900 de dolari şi 585 de puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici