Fiorentina - AC Milan, amânat din cauza zăpezii

Partida dintre Fiorentina, la care evoluează Adrian Mutu, şi AC Milan, programată să se dispute astăzi, de la ora 21.45, a fost amânată din cauza căderilor masive de zăpadă, la fel ca primul meci al etapei a XVII-a din Serie A, Bologna - Atalanta, informează agenţia Datasport.

23 afișări
Imaginea articolului Fiorentina - AC Milan, amânat din cauza zăpezii

Fiorentina - AC Milan, amânat din cauza zăpezii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Amânarea meciului de la Florenţa a fost necesară din cauza ninsorii puternice din ultimele ore. Iniţial se avea în vedere ca partida să se joace cu porţile închise, pentru ca suporterii să nu sufere accidente pe străzile acoperite cu gheaţă.

Potrivit agentiei italiene, este posibil ca partida să se dispute la 27 ianuarie.

Meciul Bologna - Atalanta, prologul etapei a XVII-a din Seria A, ce trebuia să aibă loc astăzi, de la ora 19.00, pe arena Renato Dall'Ara, a fost amânat pentru duminică, de la ora 14.00, tot din cauza zăpezii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici