Fiorentina e interesată de aducerea lui Dembele în cazul plecării lui Mutu

Gruparea AC Fiorentina este interesată de aducerea atacantului belgian al echipei AZ Alkmaar, Moussa Dembele, în cazul în care în această vară atacantul român Adrian Mutu va pleca de la gruparea din Florenţa, informează cotidianul La Nazione, citat de site-ul firenzeviola.it.

22 afișări
Imaginea articolului Fiorentina e interesată de aducerea lui Dembele în cazul plecării lui Mutu

Fiorentina e interesată de aducerea lui Dembele în cazul plecării lui Mutu

"Fiorentina continuă să-l urmărească pe Matteo Brighi, în vreme ce pentru postul de atacant a revenit la modă numele jucătorului Moussa Dembele, fotbalist pe care echipa din Florenţa îl monitorizează de trei ani. Acest transfer depinde, probabil, chiar şi de vânzarea lui Mutu, care în prezent mai are doi ani contract cu Fiorentina. Jucătorul român va pleca de la Florenţa doar în urma unei oferte satisfăcătoare, altfel din 29 octombrie se va bate pentru un loc în echipă. În sistemul 4-3-3 a lui Mihajlovici pare să nu existe loc pentru jucătorul român, dar ar fi greu să-şi permită să ţină în afara echipei un Mutu în formă...", notează ziarul italian.

Internaţionalul belgian Moussa Dembele, în vârstă de 23 de ani, este legitimat din 2006 la echipa olandeză AZ Alkmaar, iar de de-a lungul carierei a mai evoluat la formaţiile Germinal Beerschot (2003-2005) şi Willem Tilburg (2005-2006).

Atacantul Adrian Mutu a fost suspendat nouă luni de tribunalul antidoping din cadrul Comitetului Olimpic Italian (CONI), după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină. Suspendarea lui Mutu va expira în luna octombrie. Atacantul român are contract cu Fiorentina până în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici