Fiorentina.it: Mutu a avut o revenire frumoasă

Site-ul fiorentina.it a scris, după partida câştigată de echipa viola, miercuri, în deplasare, cu scorul de 5-1, în faţa formaţiei AC Siena, că atacantul Adrian Mutu a avut o revenire frumoasă după accidentarea suferită acum două luni.

12 afișări
Imaginea articolului Fiorentina.it: Mutu a avut o revenire frumoasă

Fiorentina.it: Mutu a avut o revenire frumoasă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sursa citată i-a acordat nota 7,5 lui Mutu, la fel ca şi site-ul violaplanet.com. "Mutu a avut o mare dorinţă de a face un meci bun. Aproape toate baloanele jucate de el au fost pase decisive şi tentative de a marca. A meritat golul din finalul întâlnirii şi se poate spune că a avut o revenire frumoasă", a scris fiorentina.it.

"Mutu a făcut un cuplu perfect cu Gilardino, iar golul din final a fost un premiu pentru partida fantastică pe care a făcut-o", a notat violaplanet.com.

Site-urile fiorentinanews.com, violanews.com şi firenzeviola.it i-au acordat nota 7 atacantului român. "Prima repriză a lui Mutu nu a fost cea mai bună, dar în partea secundă a început spectacolul şi şi-a arătat întreg repertoriul. O multitudine de pase decisive pentru Gilardino, un şut superb respins de Curci în corner şi un gol care pune capăt unei perioade triste", a scris fiorentinanews.com.

"Mutu a revenit în sfârşit pe teren, ba chiar în condiţii fizice bune. Şi-a dorit să facă o partidă bună şi a reuşit. S-a pus la dispoziţia coechipierilor şi a dat mai multe pase decisive decât a şutat la poartă. Chiar şi golul înscris de el a plecat de la o pasă altruistă către Gilardino", a notat violanews.com.

"Românul a dat centrarea din care s-a născut golul doi, a pasat luminos către Gilardino şi Vargas în câteva rânduri, a şutat periculos din marginea careului şi a înscris în finalul meciului. Bine ai revenit «Il Fenomeno»", a scris firenzeviola.it.

Agenţia Datasport şi site-ul calciomercato.it l-au notat cu 6,5 pe Mutu. "Cu siguranţă nu este la potenţial maxim, dar rămâne unul dintre cei mai periculoşi atacanţi din Serie A", a scris Datasport.

"Mutu a revenit pe teren după o lungă pauză şi a dat dovadă de mult caracter. Golul înscris este un premiu pentru prestaţia sa bună", a notat calciomercato.it.

Atacantul Adrian Mutu a fost integralist şi a înscris ultuimul gol în meciul pe care echipa sa, AC Fiorentina, l-a câştigat, miercuri, în deplasare, cu scorul de 5-1, în faţa formaţiei AC Siena, în etapa a XVIII-a din Serie A.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici