Fiorentina l-a oferit pe Mutu clubului Galatasaray, la schimb cu Elano

Gruparea Fiorentina l-a oferit pe atacantul Adrian Mutu clubului Galatasaray Istanbul, la schimb cu brazilianul Elano Blumer, dar această propunere a fost refuzată de turci, informează cotidianul Fotospor.

32 afișări
Imaginea articolului Fiorentina l-a oferit pe Mutu clubului Galatasaray, la schimb cu Elano

Fiorentina l-a oferit pe Mutu clubului Galatasaray, la schimb cu Elano (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Elano a plecat din Turcia în Brazilia, zilele trecute, susţinând că are probleme familiale. Jucătorul ar vrea să plece de la Galatasaray, dar clubul turc nu este dispus să îl cedeze pentru o valoare mai mică decât cea reală.

"Fiorentina, care îl vrea de mult timp pe Elano, a acţionat imediat după ce a auzit de acest haos şi a sunat la uşa clubului Galatasaray. Gruparea italiană l-a oferit la schimb pe atacantul român Adrian Mutu, dar Cimbom a refuzat", scrie Fotomac.

Cotidianul menţionează că Galatasaray ar putea privi cu interes o astfel de ofertă, dar în cazul în care ar include şi o sumă de bani. "Se pare că Galatasaray va cere şi două milioane de euro la negocierile care s-ar putea încinge, în luna ianuarie. În ceea ce-l priveşte pe antrenorul Rijkaard, acesta este de acord cu venirea lui Mutu", notează jurnalul sportiv.

Atacantul Adrian Mutu este suspendat până pe data de 29 octombrie, după ce a fost depistat pozitiv cu sibutramină la începutul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici