Fiorentinanews: Nota 10 pentru Mutu

Prestaţia atacantului echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, care a marcat toate cele trei goluri ale formaţiei sale în remiza, scor 3-3, de pe terenul grupării Geonoa, în etapa de duminică din Serie A, a fost apreciată de presa din Italia, site-ul fiorentinanews.com considerând-o chiar de nota 10.

32 afișări
Imaginea articolului Fiorentinanews: Nota 10 pentru Mutu

Fiorentinanews: Nota 10 pentru Mutu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nota 10 pentru Mutu, mai puţin nu poate fi dat unui asemenea «Fenomen». O triplă nebună ca frumuseţe şi importanţă. Acel ultim gol a lui Mutu din minutul 90+3 ar putea schimba întreg sezonul pentru Fiorentina", scrie fiorentinanews.com.

Atacantul Adrian Mutu a marcat cele trei goluri ale echipei Fiorentina în meciul terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 3-3, cu Genoa, în etapa a XXIV-a a campionatului Italiei. Mutu a marcat din penalti, în minutul 60 şi apoi în minutele 80 şi 90+4 şi a izbutit să scoată un punct pentru Fiorentina, din deplasare, de la formaţia Genoa, care conducea la un moment dat cu scorul de 3-0.

Site-ul fiorentina.it, care îl notează pe internaţionalul român cu 9 pentru jocul reuşit la meciul Genoa-Fiorentina, consideră că Mutu a demonstrat, mai ales în partea secundă, că este un mare campion: "În repriza a doua şi-a adus aminte cine este, un mare campion care poate decide de unul singur o partidă. În fapt a marcat trei golul şi a adus de unul singur un punct de aur pentru Fiorentina".

Aceeaşi notă a primit vârful de atac român şi din partea site-ului violaplanet.com, care notează că s-a văzut în această întâlnire că Mutu este inima grupării din Florenţa. "Mutu este inima Fiorentinei, a marcat trei goluri care vor cântări foarte greu în lupta pentru un loc în Liga Campionilor. Mutu revine uşor-uşor la condiţia fizică ideală, iar rezultatele au fost deja evidente pentru toţi. Mutu este indispensabil pentru această echipă", scrie site-ul italian.

Agenţia Datasport apreciză că cele trei goluri marcate pentru Fiorentina de jucătorul român menţin echipa viola în duel cu formaţia Genoa pentru unul din locurile pentru preliminariile Ligii Campionilor. În vreme ce calciotoscano.it notează că atacantul român este practic singurul jucător care a făcut cadou grupării din Florenţa acest rezultate de egalitate nesperat. "Mutu a fost cel care a obţinut remiză pentru Fiorentina la Genoa, acest lucru nu poate fi negat. Fotbalistul român a izbutit toate cele trei goluri care au adus această remiză incredibilă pentru echipa sa", specifică calciotoscano.it.

De asemenea, site-ul firenzeviola.it scrie că internaţionalul român a demonstrat încă odată că este fotbalistul determinat al formaţiei Fiorentina şi între primi cinci jucători din campionatul italian. "La Fiorentina există Adrian din Călineşti, fenomen pe teren dar şi în caracter. Trei goluri pe arena din Genoa nu se marchează din întâmplare. Mutu este jucătorul cel mai bun din această echipă a Fiorentinei şi, de asemenea, poate fi pus printre primii 4-5 cei mai decisivi campioni din Serie A. Cu el pe teren Fiorentina este şi va fi întotdeauna o echipă mare, cu o bună şansă de a se lupta pentru un loc de Liga Campionilor şi cine ştie ...", notează site-ul suporterilor grupării din Florenţa.

Atacantul Adrian Mutu a marcat cele trei goluri ale echipei Fiorentina în meciul terminat la egalitate, duminică, în deplasare, scor 3-3, cu Genoa, în etapa a XXIV-a a campionatului Italiei. Mutu a marcat din penalti, în minutul 60 şi apoi în minutele 80 şi 90+4. La al doilea gol al Fiorentinei, Mutu a executat o lovitură liberă şi mingea a lovit zidul de jucători, iar apoi a intrat în poartă înainte să fie atinsă de Gamberini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici