Firenzeviola: Mutu a fost de nerecunoscut la meciul cu Palermo

Atacantul Adrian Mutu a avut o prestaţie modestă în partida pe care echipa AC Fiorentina a pierdut-o, duminică, pe teren propriu, cu formaţia US Palermo, scor 0-2, în etapa a XXVII-a din Serie A, fiind de nerecunoscut, notează presa din Italia.

16 afișări
Imaginea articolului Firenzeviola: Mutu a fost de nerecunoscut la meciul cu Palermo

Firenzeviola: Mutu a fost de nerecunoscut la meciul cu Palermo (Imagine: Mediafax Foto)

"Mutu a fost de nerecunoscut... A apărut şi a dispărut din joc, fără însă să aibă vreun aport la creaţie sau la finalizare", specifică site-ul firenzeviola.it.

Firenzeviola.it i-a acordat fotbalistului român nota 5 pentru prestaţia din acest joc, la fel ca şi site-ul fiorentina.it, care consideră că Mutu a făcut prea multe erori. "Mutu a greşit mult în faza ofensivă. A încercat foarte multe, cu destule pătrunderi în adâncime, dar nu a fost deloc norocos la finalizare. A fost puţin mai activ pe final, când ar fi putut obţine un penalti", a menţionat fiorentina.it.

Internaţionalul român a fost plasat printre cei mai slabi jucători din meciul de la Florenţa şi de site-ul calciotoscano.it, care i-a acordat atacantului nota 4,5, aceeaşi ca şi cea a coechipierilor săi Montolivo şi Felipe Melo.

Site-ul fiorentinanews.com scrie că Mutu nu a mai izbutit să se evidenţieze ca în alte partide: "Nu a fost «Briliantul», aşa cum este numit în ţara sa natală. S-a evidenţiat doar pe final, când a fost faultat în careu (sau cel puţin aşa s-a văzut din tribună) şi a trimis un şut puţin pe lângă poartă". Sursa citată l-a notat pe Mutu cu 5,5 pentru jocul din meciul cu Palermo, la fel ca şi pe colegul său din ofensiva echipei Fiorentina, Alberto Gilardino.

De asemenea, site-ul violaplanet.com specifică că în ciuda eforturilor făcute de atacantul român în partida de duminică, a fost evindent faptul că nu a fost ziua sa norocoasă. "O lovitură şutată aproape de poartă este foarte puţin pentru jucătorul român. S-a văzut în mai multe rânduri că nu a fost ziua lui", precizează sursa citată.

Agenţia Datasport consideră că vârful de atac român nu a reuşit apoape nimic, fiind blocat excelent de defensiva echipei din Palermo: "Nu a fost o zi bună pentru jucătorul român, care a fost blocat aproape sistematic de defensiva adversă". Datasport a considerat prestaţia internaţionalului român în disputa Fiorentina - Palermo de nota 5, în timp ce site-ul mediagol.it a menţionat că Adrian Mutu a avut o evoluţie de 6 minus.

Echipa AC Fiorentina a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de formaţia Palermo, într-un meci contând pentru runda a XXVII-a din Il Calcio, prin golurile marcate de Simplicio '48 şi Miccoli '56 . Adrian Mutu a evoluat pe toată durata acestui meci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici