Fiul lui Liviu Dragnea, patronul perfect în fotbal? „Susţine financiar echipa şi vine la meciuri ca simplu spectator”

Fost atacant în Liga 1 la FC Braşov, Poli Timişoara, Ceahlăul, Concordia Chiajna sau Juventus Bucureşti, Marian Constantinescu (37 de ani), ajuns acum în Liga 3, la Turris Oltul Turnu Măgurele, acolo unde e jucător şi antrenor secund, are cuvinte de laudă pentru fiul liderului PSD, Liviu Dragnea.

982 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Liviu Dragnea, patronul perfect în fotbal? „Susţine financiar echipa şi vine la meciuri ca simplu spectator”

Fiul lui Liviu Dragnea, patronul perfect în fotbal? "Susţine financiar echipa şi vine la meciuri ca simplu spectator"

Valentin Dragnea este finanţatorul clubului teleormănean din al treilea eşalon, în această vară a reuşit câteva mutări importante la echipă şi a stabilit ca obiectiv promovarea. Pe lângă aducerea unor fotbalişti ca Liviu Băjenaru sau Marian Constantinescu, Turris Oltul l-a numit antrenor principal pe Erik Lincar, în încercarea de a câştiga lupta pentru accederea în Liga 2 în faţa unor echipe ca U Craiova 1948 SA, ACS SR Municipal Braşov sau CSM Alexandria..

Atacantul braşovean Constantinescu a făcut o comparaţie între Valentin Dragnea şi cel mai cunoscut finanţator din fotbalul românesc, Gigi Becali. „Nu există presiune din partea lui Valentin Dragnea. Dânsul susţine financiar echipa şi vine la meciuri ca simplu spectator. Avem condiţii bune de pregătire, iar noi trebuie să ne facem treaba pe teren. Din ce am observat, este un tip educat, care a înţeles că în fotbal trebuie să lase profesioniştii să se ocupe de bunul mers la echipei. Nici vorbă să copieze modelul lui Gigi Becali la FCSB“, a spus atacantul ajuns acum la 37 de ani.

Sâmbătă, de la ora 17:00, la Braşov, are loc.....CITEŞTE CONTINUAREA

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici