Flamengo îl va transfera pe Adriano, graţie unui sponsor

Gruparea de primă ligă braziliană Flamengo îl va transfera, cu ajutorul unui sponsor, pe atacantul Adriano, care şi-a reziliat contractul cu Inter Milano, pentru a lua o pauză competiţională, a dezvăluit, joi, preşedintele clubului cariocas, Delair Dumsbrock, citat de AFP.

2 afișări

"Totul este aranjat, am găsit un sponsor care îi va achita cea mai mare parte a salariului lui Adriano. Acest sponsor îl va utiliza mai apoi pe atacant pentru mai multe acţiuni de marketing, fără ca jucătorul să fie nevoit să poarte un logo pe tricoul formaţiei Flamengo", a precizat Dumsbrock.

Adriano, în vârstă de 27 de ani, care şi-a reziliat de comun acord înţelegerea cu Internazionale Milano, la 24 aprilie, suferă de depresie şi se află în prezent în ţara sa natală alături de familie. Atacantul ar trebui să se prezinte la antrenamentele noii sale echipe, la 11 mai, la doar opt zile după finala campionatului statului Rio, dintre Flamengo şi Botafogo.

Internaţionalul brazilian a anunţat, marţi, că singurul club la care şi-ar mai dori să evolueze este Flamengo.

Potrivit presei locale, agentul lui Adriano, Gilmar Rinaldi, nu a confirmat încă informaţiile legate de o posibilă trecere a jucătorului la Flamengo.

Adriano a fost legitimat la Inter în vara anului 2001. El a fost împrumutat de trei ori, la Fiorentina (ianuarie-iunie 2002), apoi la Parma (2002-ianuarie 2004) şi la Sao Paulo (ianuarie-iunie 2008). Atacantul cariocas a evoluat la 177 de meciuri pentru Inter, din care 123 în campionat şi 35 în Liga Campionilor, câştigând de trei ori campionatul (2006, 2007, 2008) şi două Cupa Italiei (2005, 2006). Cel mai bun sezon al său a fost în 2004-2005, cu 28 de goluri (10 în Liga Campionilor).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici