Flavius Koczi, medalie de argint la CE de la Milano

Gimnastul Flavius Koczi a câştigat medalia de argint duminică, în finala de la sărituri, cu nota 16.312, la Campionatele Europene de la Milano, aducând prima clasare pe podium delegaţiei României.

25 afișări
Imaginea articolului Flavius Koczi, medalie de argint la CE de la Milano

Flavius Koczi, medalie de argint la CE de la Milano (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Koczi a intrat al cincilea în concurs, fiind notat cu 16.300 la prima săritură şi 16.325 la a doua, obţinând astfel o medie de 16.312.

Daniel Popescu a intrat al treilea în concurs, fiind notat cu 15.912, ocupând locul cinci în final.

În calificări, cei doi gimnaşti români au obţinut următoarele note: Flavius Koczi (16.125), Daniel Popescu (locul 1, 15.950).

Proba a fost câştigată de francezul Thomas Bouhail, cu un total de 16.325, iar bronzul a revenit germanului Matthias Fahrig (16.225).

După două zile de finale la CE de la Milano, delegaţia României nu a câştigat nicio medalie.

În finala la individual compus, Flavius Koczi s-a clasat pe locul 5, Marius Berbecar pe 22, în timp ce la feminin, Anamaria Tămîrjan şi Diana Chelaru s-au clasat sâmbătă pe locul 5, respectiv 14.

În prima finală a zilei de duminică, la cal cu mânere, Daniel Popescu a ocupat locul şapte (13.525).

Duminică vor continua finalele pe aparate, atât la feminin, cât şi la masculin, gimnaştii români urmând a lua startul în următoarele concursuri:

Feminin - Bârnă: Anamaria Tămîrjan (nota calificare 14.525), Gabriela Drăgoi (14.350)
               - Sol: Sandra Izbaşa (14.475), Anamaria Tămîrjan (14.200).

Masculin - Paralele: Cosmin Popescu (15.150).

Obiectivul delegaţiei României la CE de la Milano este câştigarea a 1-2 medalii şi două clasări pe locurile 4-6.

Citeşte şi:

Patru gimnaşti români calificaţi în finale la CE de la Milano

Tămîrjan şi Chelaru, în finală la individual compus la CE de gimnastică

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici