Flavius Stoican: Am fost lipsiţi de şansă, iar eliminarea a fost dictată uşor

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Flavius Stoican, a declarat, marţi, după înfrângerea din meciul cu Concordia Chiajna, scor 0-3, că jucătorii săi au fost lipsiţi de şansă şi a precizat că eliminarea lui Andrei Marc a fost dictată uşor.

91 afișări
Imaginea articolului Flavius Stoican: Am fost lipsiţi de şansă, iar eliminarea a fost dictată uşor

Flavius Stoican: Am fost lipsiţi de şansă, iar eliminarea a fost dictată uşor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Acum câteva zile eram bucuros că m-am întors, dar acum nu mai am nicio bucurie. Speram că suntem pe un drum bun după victoria anterioară, dar cred că astăzi am fost şi puţin lipsiţi de şansă. Am primit primul gol pe fondul unui joc echilibrat. Ştiam că va fi greu împotriva Chiajnei, pentru că ei erau în zona de jos a clasamentului. Am avut câteva ocazii de a marca, dar a venit momentul când am rămas în 10 oameni. Şi după pauză am continuat să atacăm, cred că acesta este singurul lucru pozitiv de astăzi. A fost o eliminare uşoară, nu cred că a fost un fault intenţionat, dar asta e, acum nu mai contează. A fost un cartonaş acordat uşor. Lumea nu mai are răbdare. Şi eu mi-aş dori ca lucrurile să meragă ca pe roate, dar nu e uşor. Important este ca eu să-i fac pe jucători să aibă un moral bun după această înfrângere. Nici mie nu îmi convine când se pierde un meci, dar important e ceea ce faci când e rău, pentru că la bine toată lumea îţi este alături. Jucătorii trebuie să creadă în forţele lor. Până la urmă e un joc, nu e un dezastru", a spus Stoican.

Tehnicianul dinamovist a afirmat că şi-ar dori ca Marius Şumudică să continue la Concordia Chiajna. "Nu e o meserie uşoară. Eu mi-aş dori să continue, dar înseamnă că şi el a acumulat multe probeleme, multe supărări în sufletul lui", a precizat Stoican.

Flavius Stoican consideră că Dinamo va avea un meci greu în etapa viitopare, la Braşov: "Meciurile sunt mult mai grele acum decât în tur, pentru că echipele joacă cu sabia deasupra capului. Nici la Braşov nu va fi uşor".

Echipa Dinamo Bucureşti a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), de formaţia Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, în care gazdele au evoluat în inferioritate numerică din minutul 39, după eliminarea lui Andrei Marc.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Ricardo Alves '13, Elhamed 53 autogol şi Dina '85.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici