Flavius Stoican: Sunt bucuros pentru acest început, dar vreau să rămânem cu picioarele pe pământ

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Flavius Stoican, a declarat, luni seară, după victoria din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 4-0, că este bucuros pentru acest start de sezon, dar a precizat că jucătorii săi trebuie să rămână cu picioarele pe pământ.

4 afișări

"Sunt bucuros pentru acest început bun de campionat. Mă bucur şi pentru Bilinski că a marcat trei goluri. Sper ca el să o ţină tot aşa şi chiar dacă nu marchează să-şi pună calităţile în slujba echipei. Azi a debutat şi Lemac în Liga I şi sper să arate şi el din ce în ce mai bine. Am câştigat la o diferenţă clară, dar au fost şi unele erori pe care sper să le punem la punct. Acum vreau să rămânem cu picioarele pe pământ, să nu prindem aripi, să avem o bucurie limitată, să rămânem atenţi pentru că ne aşteaptă un meci greu în deplasare cu Universitatea Cluj. Nu ştiam foarte multe despre Oţelul, dar a arătat că atunci când o laşi să joace îţi poate pune probleme", a spus Stoican.

Tehnicianul dinamovist a afirmat că jucătorii săi au calitate şi nu sunt fiţoşi. "Sunt încrezător că lucrurile merg spre bine. Ca obiectiv, noi vrem să scoatem maximum din următorul meci, dar la fel de adevărat este că vrem să fim mai sus decât sezonul trecut. Am jucători care au calitate tactică, care nu sunt fiţoşi şi care pot face diferenţa. Important e să credem până la final că putem scoate maximum din fiecare meci", a precizat Stoican.

Flavius Stoican a adăugat că nu a fost surprins de faptul că fundaşul Laurenţiu Rus a semnat cu Astra Giurgiu: "Am vorbit cu Laurenţiu Rus, nu m-a surprins că a semnat cu Astra. Îi mulţumesc pentru ce a făcut la Dinamo şi îi urez succes. Mă bucur că am jucători care sunt urmăriţi de echipe mari din Europa, aşa cum se întâmplă cu Rotariu, dar până la un transfer e cale lungă".

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), formaţia Oţelul Galaţi, în ultimul meci al primei etape a sezonului 2014-2015 al Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Elton '24 şi Bilinski '28 din penalti, '47, '67.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici