Florentin Petre a marcat două goluri pentru ŢSKA Sofia într-un meci amical

Mijlocaşul Florentin Petre a marcat două goluri în partida pe care echipa sa, ŢSKA Sofia, a câştigat-o, duminică, cu scorul de 7-2 (2-2), în faţa formaţiei Akademik Sofia, din liga a doua bulgară, informează site-ul oficial al grupării din prima divizie.

17 afișări
Imaginea articolului Florentin Petre a marcat două goluri pentru ŢSKA Sofia într-un meci amical

Florentin Petre a marcat două goluri pentru ŢSKA Sofia într-un meci amical (Imagine: Mediafax Foto)

Petre a deschis scorul în minutul 2 şi a mai marcat golul de 4-2, în minutul 60.

Antrenorul echipei ŢSKA Sofia, Ioan Andone, i-a folosit pe Petre şi Daniel Pancu pe tot parcursul întâlnirii.

Celelalte goluri ale învingătorilor au fost reuşite de Iliev '17, Mitrevski '57 din penalti, Morozs '63, Saidhodja '86 şi Granden '90+1, în timp ce pentru învinşi au înscris Vasiliev '23 şi Banov '34.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici