Florentin Petre vrea să se întoarcă la Dinamo

Mijocaşul formaţiei ŢSKA Sofia, Florentin Petre, a declarat, luni, la Mogoşoaia, la reunirea echipei naţionale a României, că vrea să se întoarcă la Dinamo, dar a precizat că pentru a se realiza transferul trebuie să fie dorit şi de oficialii grupării din Şoseaua Ştefan cel Mare.

2 afișări
Imaginea articolului Florentin Petre vrea să se întoarcă la Dinamo

Florentin Petre vrea să se întoarcă la Dinamo

"Cine nu vrea să se întoarcă la Dinamo? Eu am fost tot timpul alături de Dinamo, dar trebuie să mai vrea şi altcineva. Nu duc însă lipsă de oferte, vom vedea până la urmă ce se va întâmpla", a spus mijlocaşul.

Florentin Petre a explicat că intenţionerază să plece de la ŢSKA Sofia pentru că nu este titular. "Am întâmpinat nişte probleme la Sofia, iar zilele următoare voi vedea ce voi face cu viitorul meu. Pentru că sunt jucător de echipă naţională şi vreau să joc tot timpul. Asta îmi doresc mereu. Şi când vezi că eşti mai bun decât alţii şi nu eşti apreciat la adevărata ta valoare, e foarte greu", a adăugat Petre.

Mijlocaşul a semnat în 19 aprilie 2006 un contract pe trei ani cu gruparea ŢSKA Sofia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici