Florentino Perez: Dacă PSG îl vrea pe Ronaldo, să achite clauza de un miliard de euro

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a declarat, la un post de radio, că îl poate ceda pe atacantul Cristiano Ronaldo echipei Paris Saint-Germain, dacă gruparea finanţată de monarhia din Qatar va achita clauza de reziliere a contractului jucătorului, în valoare de un miliard de euro.

169 afișări
Imaginea articolului Florentino Perez: Dacă PSG îl vrea pe Ronaldo, să achite clauza de un miliard de euro

Florentino Perez: Dacă PSG îl vrea pe Ronaldo, să achite clauza de un miliard de euro

"Dacă PSG îl vrea, nu are decât să achite clauza de un miliard de euro şi îl pot lua", a declarat Perez, la Radio Cope, potrivit lequipe.fr.

Fotbalistul portughez este sub contract cu Real Madrid până în 2018, însă regulat apar zvonuri privind posibilitatea de a fi transferat de campioana Franţei. Până în prezent, nu au existat negocieri concrete pentru transferul triplului câştigător al Balonului de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici