Florian Mayer a câştigat BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Tenismenul german Florian Mayer, al doilea favorit, a câştigat, duminică, primul turneu din carieră, după ce s-a impus în finală la BRD Năstase-Ţiriac Trophy, competiţie dotată cu premii în valoare totală de 422.950 de euro.

184 afișări
Imaginea articolului Florian Mayer a câştigat  BRD Năstase-Ţiriac Trophy

Florian Mayer a câştigat BRD Năstase-Ţiriac Trophy (Imagine: Mediafax Foto)

Mayer, locul 24 ATP, l-a învins în finală pe spaniolul Pablo Andujar, cap de serie numărul 4 şi 43 ATP, scor 6-3, 6-1, după o oră şi zece minute de joc.

Florian Mayer a câştigat primul turneu din carieră, el pierzând anterior patru finale, în timp ce Andujar, care are un titlu în palmares, pierde pentru al doilea an consceutiv la Bucureşti.

Pentru câştigarea titlului, Mayer va primi 250 de puncte ATP şi un cec în valoare de 67.650 de euro, în timp ce Andujar va încasa 35.600 de euro şi va primi 150 de puncte ATP.

La dublu s-a impus perechea italiană Daniele Bracciali/Potito Starace, cap de serie numărul 3, în faţa cuplului Julian Knowle/David Marrero (Austria/Spania, nr. 4).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici