Florin Andone a fost pus sub acuzare de Federaţia Engleză pentru comportament nesportiv

Florin Andone (25 de ani), atacantul lui Brighton & Hove Albion, a fost pus sub acuzare de Federaţia Engleză după jocul cu West Bromwich Albion, scor 1-1 (1-3 d.p.), pentru comportament nesportiv şi riscă să primească o suspendare drastică, anunţă BBC.

529 afișări
Imaginea articolului Florin Andone a fost pus sub acuzare de Federaţia Engleză pentru comportament nesportiv

Florin Andone a fost pus sub acuzare de Federaţia Engleză pentru comportament nesportiv

Potrivit oficialilor, incidentul a avut loc în minutul 27 al partidei de pe The Hawthorns, când Andone l-ar fi lovit pe mijlocaşul advers Sam Field cu cotul. Fapta nu a fost văzută de arbitrul întâlnirii, însă Federaţia Engleză îi poate aplica o suspendare drastică românului bazându-se doar pe proba video, una care ar putea ajunge până la trei etape de suspendare în Premier League.

Andone va fi nevoit să răspundă acuzaţiilor aduse până vineri, ora 20:00, urmând ca ulterior să se stabiliească sancţiunea.

Internaţionalul român a fost integralist pentru Brighton în partida de Cupa Angliei, contra lui West Bromwich Albion, şi a reuşit să înscrie un gol în minutul 82. Formaţia sa a obţinut calificarea în optimile de finală ale competiţiei, unde o va întâlni pe Derby County.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici