Florin Andone, titular în meciul Cordoba - Leganes, scor 2-3

Cordoba a pierdut pe teren propriu, scor 2-3 cu Leganes, în etapa a 23-a din Segunda Division, înfrângere în urma căreia echipa lui Florin Andone părăseşte locurile care aduc promovarea directă în Primera Division, informează ProSport.

2 afișări

Al treilea golgheter al campionatului, cu 10 goluri în primele 22 de etape, Andone a obţinut un penalty în minutul 45, după un fault al lui Bustinza, iar Raul de Tomas a deschis scorul. Imediat după pauză, Leganes contracandidată directă a Cordobei la promovarea în prima ligă din Spania, a egalat prin Szymanowski, dar gazdele au trecut din nou la conducere, graţie unei noi lovituri de la 11 metri transformate de acelaşi De Tomas. La faza în care Cordoba a înscris pentru 2-1, Bustinza a văzut cartonaşul roşu, fiind primul dintre cei trei jucători care au plecat mai devreme la cabine.

În inferioritate numerică, oaspeţii au egalat în minutul 85, prin Omar, dintr-un penalty obţinut la o fază în urma căreia Razak, fotbalistul Cordobei, a văzut şi el cartonaşul roşu. După doar un minut, acelaşi Omar a stabilit scorul final, 3-2 pentru Leganes, iar Radas de la Cordoba a fost şi el eliminat în prelungirile partidei.

În urma înfrângerii, Cordoba a părăsit locurile de promovare şi a căzut pe locul al treilea, fiind devansată chiar de Leganes, care a ajuns la 40 de puncte, unul mai mult decât echipa lui Andone, şi trei în spatele liderului Alaves.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici