Florin Costea va fi supus vineri unei intervenţii chirurgicale

Atacantul Universitaţii Craiova, Florin Costea, care s-a accidentat în jocul cu Poli Iaşi şi a fost diagnosticat cu ruptură a ligamentelor încrucişate şi colaterale la genunchiul stâng, va fi supus, vineri, unei operaţii la spitalul Sf. Ioan din Bucureşti, la doctorul Doru Filipescu.

71 afișări
Imaginea articolului Florin Costea va fi supus vineri unei intervenţii chirurgicale

Florin Costea va fi supus vineri unei intervenţii chirurgicale (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Costea va fi operat de acelaşi medic la care în martie 2006 a suferit o intervenţie chirurgicală pentru acelaşi tip de leziune suferită la piciorul drept, iar perioada de indisponibilitate a fost în acel caz de şase luni.

Flroin Costea a efectuat, marţi, testele medical la spitalul Sf. Ioan din Bucureşti, perioada estimată de indisponibilitate în aceast caz fiind de opt luni. Costea a fost însoţit de directorul sportiv al echipei oltene, Silvian Cristescu, iar la finalul testelor medicale atacantul Universităţii Craiova a plecat spre Râmnicu Vâlcea.

Echipa Universitatea Craiova a învins, duminică, la Drobeta Turnu-Severin, formaţia Politehnica Iaşi, scor 2-1 (0-0), într-un meci din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I. În minutul 43, Florin Costea a părăsit terenul, accidentat, după ce a suferit o entorsă la genunchiul stâng, în urma unui atac al portarului Brăneţ, în careul ieşenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici