Florin Florea, noul secretar general al Federaţiei Române de Atletism

Consiliul Federal al Federaţiei Române de Atletism a validat, luni, propunerea preşedintelui Sandu Ion de numire a lui Florin Florea în funcţia de secretar general, post rămas vacant după încetarea relaţiilor contractuale cu Cătălin Ganera, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.

329 afișări

De asemenea, s-a înaintat membrilor Consiliului Federal propunerea unei noi organigrame a federaţiei, care prevede, printre altele, înfiinţarea posturilor de directori ai lotului olimpic, celui de seniori şi tineret, respectiv, de juniori, alături de Comisia Tehnică, care să aibă rol de perfecţionare şi control, având în componenţă patru subcomisii, pe grupe de probe: Sprint, garduri, sărituri; Semifon, fond; Aruncări; Marş, cros, alergare montană, maraton. Nominalizările definitive se vor face la sfârşitul acestei săptămâni.

În cadrul Consiliului Federal s-a aprobat ca în data de 11 decembrie, la Bucureşti, să se desfăşoare Gala FRA pe anul 2013 (ora şi locul urmând să fie stabilite ulterior). Cu această ocazie va avea loc şi festivitatea de retragere din activitatea competiţională a sportivei Nicoleta Grasu (aruncarea discului).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici